CoverSwim zwembadoverkappingen voor nog meer zwemplezier!

U wil uw zwembad laten overkappen om de vervuiling van uw zwemwater te verminderen? Dan bent u bij CoverSwim zeker aan het juiste adres, maar lees vooral nog even verder, want onze telescopische zwembadoverkappingen doen meer dan dat!

CoverSwim zwembadoverkappingen voor nog meer zwemplezier!

Dankzij het serre-effect vermindert uw energiefactuur aanzienlijk. Het zwemwater wordt namelijk door de zon opgewarmd. Uw zwembad is ook bij koudere temperaturen meteen zwemklaar.

U houdt wel van een aperitief bij het zwembad? Met een hoog model kan u ook een overdekt terras creëren vlak naast het zwembad. Ook uw tuinmeubelen staan zo proper weggeborgen.

Het strak en trendy design van onze zwembadoverkappingen zal zeker niet misstaan in uw tuin en ook potentiële kopers weten deze meerwaarde voor uw woning ongetwijfeld te appreciëren.

De tuin wordt een veilige speeltuin voor uw (klein)kinderen. Ze belanden niet meer onbedoeld in het water en met ons kindveilig ontwerp kunnen ze zich ook niet bezeren aan de constructie zelf.

Minder vuil in het zwembad betekent minder vervelend kuiswerk, maar ook minder schadelijke en dure onderhoudsproducten. Dat is voordelig voor uw portemonnee én voor het milieu.

IMG_3490

Uitschuifbare terrasoverdekkingen

Om een bestaand terras te overdekken, zonder de bestaande terrasvloer te moeten uitbreken, zijn de telescopische terrasoverkapping van CoverSwim de juiste keuze. Deze worden immers tegen de gevel geplaatst, waardoor slechts 1 zijde over de terrasvloer rolt. Dankzij de unieke driepuntsconstructie worden krachten optimaal verdeeld. Daardoor hebben we geen grondrails nodig en blijft de volledige terrasvloer vrij. Dat betekent meer benutbare ruimte en geen storende obstakels wanneer u de vloer kuist.

Wat onze terras- en zwembadoverkappingen zo anders maakt?

Het geheim van de CoverSwim zwembadoverkappingen zit hem in de techniek. Zowel het ontwerp, als de gebruikte materialen en onderdelen zijn grondig doordacht en heel zorgvuldig geselecteerd. Zo gebruiken we bijvoorbeeld steevast rechte en bijzonder sterke profielen. Die zijn bovendien gepatenteerd en kan u enkel bij CoverSwim verkrijgen. Waarom we dit doen en hoe onze zwembadoverkappingen het verschil maken

Waarom kiezen voor CoverSwim?

100% made in Belgium

Onze terras- en zwembadoverkappingen worden volledig in eigen atelier gefabriceerd. 100% Made in Belgium. Dat kan u trouwens na afspraak zelf komen vaststellen tijdens een atelierbezoek.

Standaard of op maat

Een modulaire constructie voor uw zwembad, terras of poolhouse met standaard elementen of heel precies maatwerk? Bij CoverSwim kan het allemaal en wel volgens uw smaak en budget.

Persoonlijke service

U krijgt geen gladde verkopers over de vloer. Het zijn onze technische medewerkers en zaakvoerders die persoonlijk bij u langskomen voor het gratis plaatsbezoek en vrijblijvende offerte.

Naar uw persoonlijke voorkeur

U heeft bijzonder veel keuze om uw zwembadoverkapping of terrasafdekking helemaal naar uw persoonlijke voorkeuren samen te stellen. Er zijn namelijk heel wat opties verkrijgbaar!