Onze garanties

Wij kunnen uren vertellen over ons bedrijf, maar onze service zal u vast meer interesseren…

Onze garanties

Wij kunnen uren vertellen over ons bedrijf, maar onze service zal u vast meer interesseren…

ONZE BELOFTE AAN U…

Wij leveren enkel overkappingen van topkwaliteit en leggen zelfs haarfijn uit hoe we dat doen. We zijn immers best trots op onze productkwaliteit. Daarom kan u bijna alle details nalezen bij de technische info.

Ook ú hoeft niet aan onze productkwaliteit te twijfelen. Onze zwembadoverkappingen zijn immers volledig conform aan de Franse norm NF P90 309. Bovendien geven we maar liefst 10 jaar garantie op de profielen, beplating en de kleur en 2 jaar garantie op sluitsystemen en geleiders.

Onze producten zijn 100% made in Belgium. Dat zijn geen loze woorden, want u kan ons atelier in Temse zelfs op afspraak komen bezoeken en het zelf ontdekken.

U wil uw zwembad veilig maken voor de spelende (klein)kinderen in de tuin? Wij stoppen niet bij de harde overkapping waardoor ze niet in het water kunnen tuimelen. Ook aan afgeronde liggers, veiligheidsglas en zachte sluitsystemen wordt gedacht, want ook die details kunnen traantjes voorkomen.

Een vraag, schade of een dringende interventie nodig? Wij zijn en blijven bereikbaar (ook na de plaatsing) en we spreken uw taal.

U bent immers bij een Vlaams bedrijf terecht gekomen met een internationaal klantenbestand in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. On vous écoute and we are always glad to help you.

U krijgt geen (door)verkoper aan de deur! Bij CoverSwim kiezen we resoluut voor maatwerk en daar hoort ook een persoonlijke, maatwerk service bij. Zowel bij de verkoop, als bij de plaatsing krijgt u een vertrouwd gezicht te zien en dat zijn hoogst waarschijnlijk onze zaakvoerders zelf. Verwacht u ook zeker niet aan een contactpersoon in maatpak, want wij steken nog regelmatig zelf de handen uit de mouwen.

We kennen het volledige productieproces en ook uw constructie en zo loopt onze communicatie ongetwijfeld eens zo vlot. We zullen dus ook nooit opties verkopen die technisch niet haalbaar zijn, want uw verkoper is ook uw installateur!

Over de relatie tussen CoverSwim en Quadra Technics

CoverSwim is een onderdeel van Quadra Technics, waartoe ook Wellness & Repair behoort. Wellness & Repair richt zich vooral op de plaatsing en het onderhoud van spa’s (“jacuzzi’s”), sauna’s en stoomcabines, terwijl CoverSwim zich specialiseert in de productie, plaatsing en het onderhoud van zwembad- en terrasoverkappingen.

Bent u de trotse eigenaar van zowel een privé-zwembad in de tuin als van een whirlpool of sauna, dan hebben we goed nieuws. Wellness & Repair en CoverSwim beschikken namelijk over een technische interventieploeg die het onderhoud van beide voor u kan verzorgen. Meer weten over onze onderhoudsservice of onze onderhoudscontracten?

Meer weten over ons bedrijf en onze realisaties?

De kleine, leuke weetjes over ons bedrijf en foto’s van overkappingen die we recent geplaatst hebben, kan u terugvinden op onze Facebookpagina, maar u kan uiteraard ook al uw vragen stellen via het contactformulier op deze website.

Of heeft u liever een persoonlijke kennismaking? Dat kan ook! We komen op eenvoudig verzoek vrijblijvend en gratis ter plaatse om onze werkwijze toe te lichten en u ontvangt al tijdens dit bezoek een maatwerk offerte voor een overkapping die past bij uw tuin of terras.

gratis
prijsofferte

en geheel vrijblijvend
in belgië, nederland en frankrijk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gratis
prijsofferte

en geheel vrijblijvend
in belgië, nederland en frankrijk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu