Terras
overkappingen

het hele jaar door genieten!

Terras
overkappingen

het hele jaar door genieten!

10 jaar

GARANTIE

12 maand

GENIETEN VAN JE TERRAS

100 %

PERSONALISEREN

Liever geen complex
bouwproces,

maar wel een overdekt terras?

U droomt van een veranda, maar u heeft geen zin in een omvangrijk bouwproject en de bijhorende stedenbouwkundige vergunningen? Dan is een telescopische terrasoverkapping precies wat u zoekt. Die kan namelijk boven uw bestaand terras worden geplaatst, zonder uw terrasvloer te beschadigen. Onnodige kap- en breekwerken worden u bespaard en de uitschuifbare overkapping is opvallend snel geïnstalleerd waardoor u er meteen van kan genieten.

HET HELE JAAR DOOR GENIETEN WANNEER U DAT WIL

Met een uitschuifbare terrasoverkapping creëert u extra leefruimte die op elk moment weer kan “verdwijnen”. Zo heeft u een veranda, pergola of tuinkamer wanneer ú dat uitkomt.

Ook het serre-effect is een belangrijke troef. Doordat de terrasafdekking volledig in plexi wordt gemaakt, zal de zonnewarmte optimaal worden vastgehouden en zal de temperatuur onder de overkapping automatisch enkele graden stijgen. U hoeft dus niet bij te stoken om zelfs bij koudere buitentemperaturen op uw terras te vertoeven. Ook in de herfst en in de winter kan u heerlijk genieten van het binnen-buitengevoel.

Meer tafeltjes in uw horecazaak = meer omzet?

Overweegt u om uw horecazaak uit te breiden, maar zijn dat nog verre toekomstplannen? Een telescopische terrasoverkapping kan de perfecte tussenoplossing of zelfs een blijvende uitbreiding zijn.

Onze overkappingen zien er strak en trendy uit en passen dus ongetwijfeld perfect bij de uitstraling van uw zaak. Bovendien zijn ze stevig, stabiel en optimaal weersbestendig. In tegenstelling tot uitrolbare doeken heeft u met zo’n solide terrasafdekking dus een professioneel uitziend en veilig terrasgedeelte.

Zo’n uitschuifbare overkapping is bovendien ook erg praktisch. U hoeft bij wisselvallig weer namelijk niet meer alle tafels tegen een recordtempo te verhuizen en af te ruimen. Gewoon de terrasoverdekking sluiten volstaat. U kan uw buitentafels daardoor net zo indekken als u binnen zou doen. Zelfs de glazen zijn veilig.

Nodigt u binnenkort ook al bij de eerste zonnestralen uw klanten uit aan een tafeltje op uw zomerterras?

EEN LEUKE VERRASSING VOOR POTENTIËLE KOPERS

Wanneer potentiële kopers of huurders een kijkje komen nemen naar uw pand schuift u de terrasoverkapping best even uit. Het gebruiksgemak en vooral de extra leefruimte aan uw huis vinden ook zij namelijk vast erg interessant. Waarschijnlijk heeft dat zelfs een positieve invloed op de verkoop- of verhuurprijs van de woning…

gratis
prijsofferte

en geheel vrijblijvend
in België, Nederland en Frankrijk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gratis
prijsofferte

en geheel vrijblijvend
in belgië, nederland en frankrijk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu